Harmath Ede

Mosogató

Konyhai kisegítő

46 éves

 

Sziasztok!

 

Számomra még most is hihetetlen történetet szeretnék leírni.
A nevem Harmath Ede, 46 éves vagyok. Önbizalmamat, anyagi helyzetemet megtépázta a gazdasági válság, helyzetemet nehezíti, hogy közben elváltam. Vállalkozásaim bevétele évről-évre csökken, mára szinte el is fogyott, lehetőségem itthoni munkavállalásra a nullával egyenlő.

 

Támogatásomra két gyermekemnek is szüksége lenne, de ezt is, mint minden mást, egyre nehezebben tudok megoldani. Munkakeresés, kutakodás közben egy ismerősöm ajánlotta a Karrier Trainer nevű céget, Ők gyors külföldi munkalehetőséget biztosítanak. Veszíteni valóm nem volt, így beregisztráltam a honlapjukra és felvettem velük a kapcsolatot. Az első beszélgetés hosszúra sikerült, de mindent átbeszéltünk, pozitív benyomást szereztem róluk.

 

Felmérték nyelvtudásomat, de még a kisegítő munkakörökhöz szükséges alapszintet sem tudtam elérni. Ezen Én nem csodálkoztam, hiszen soha nem tanultam németül. Beszélgetésünk alatt végig türelmesek voltak, felvilágosításuk mindenre kiterjedő volt. A külföldi munka eléréséhez nyelvtudásom fejlesztését javasolták, melyre különböző lehetőségeket kínáltak. A munkavégzéshez szükséges megfelelő nyelvtudás hiányában náluk nem lehet továbblépni, de úgy gondolom, hogy ez érthető is. Az első beszélgetés alapján bíztam bennük, és így kevés 1-2 nap gondolkodás után mellettük döntöttem. 5 hetes, gyors, szakmai „Online” képzésük alatt sokat tanultam, így elértem azt a nyelvi szintet, amit mindenkitől elvárnak.

 

A tanfolyam elvégzése után ismét jelentkeztem náluk a továbblépés miatt. Pályázati csomagom kiválasztása, befizetése után elkezdték a pályázati anyagom összeállítását. Beszélgetéseink alatt felkészítettek sok mindenre, ami első külföldi munkahelyemen rám vár, jót és rosszat egyaránt elmondtak. Kapcsolattartásuk, hozzáállásuk példa értékű, itthon ritkán találkozik az ember ilyennel.
A pályázatomat az utalástól számított 3 napon belül elindították, múlt hét pénteken, azaz 09.14. –én. Az első napon több ajánlatom, valamint telefonhívás érkezett. Most 09.17.-én este írom ezeket a sorokat, és holnap 18.-án szerdán 10 órakor kezdek egy Graz melletti helyiségben, ahol éves munkaajánlatot kaptam!

 

Elmondták, hogy nem mindenkinek sikerül ilyen gyorsan munkát szerezni, de örülök, hogy ez a csoda velem történt meg. Gyakorlatilag a nulláról kb.7 hét alatt jutottam el a külföldi munkáig! Ezeket a sorokat izgatottan, kicsit fáradtan írom, dolgozik bennem a stressz ill. az egész napos rohangálás miatti kimerültség.
A Karrier Trainer csapatának Zoltánnak és Attilának köszönöm a hozzáállását, türelmét, valamint a lehetőséget melyet számomra teremtettek.

 

Mindenkinek tiszta szívből, nyugodtan ajánlom Őket, mindenki megbízhat bennük!

 

Levelező felület

 

Ede levelező fiókja a beérkezett levelek egy részével ill. a biztos munkaajánlattal.