Csobod Nikoletta

Felszolgáló

Mihály Tamás

Konyhai kisegítő

 

Sziasztok!

 

Köszönetet szeretnénk mondani a segítségetekért és a türelmetekért.
Amikor belevágtunk a melókeresésbe a párommal, nem gondoltuk, hogy ilyen sok ajánlatunk lesz, és azt lehet mondani, hogy alig tudtunk választani!!! 3-4 nap alatt nagyon sok ajánlat érkezett! Szezon közben és 2 embernek még nehezebb munkát találni, de a ti segítségetekkel 3-4 napba telt!!

 

El kell, hogy mondjam nektek, akik olvassák ezt! Mi a párommal próbálkoztunk személyesen, hotelekbe mentünk, 500 Eurónk (150 Ezer Forint) ment el rá!! Otthonról küldözgettünk önéletrajzokat hotelekbe, ahol tudtuk, hogy keresnek embereket, az se hozott sikert! Most itt a Karrier Trainer-nel 90 Ezer Ft-ért, otthon ülve, kényelmesen, Skype-olva, közben kávéval, cigivel 4 nap alatt megtaláltuk azt a melót, amit kerestünk!! Ja és a szerencse az, hogy sok ajánlatunk jött.

 

Biztos munkák és mi választhattunk!! Telefonbeszélgetések, hotel honlapja, távolság és persze a pénz összehasonlítása alapján végre döntöttunk Svájc mellett! Párom konyhai kisegítőként, én pedig pincérként dolgozom! Zoli es Attila köszönünk szépen mindent nektek! Jelentkezünk még!

 

Niki és Tomi

 

Levelező felület

Képvágás Niki és Tamás Levelezéséből !

 

f