Farkas Eszter

Kozmetikus

39 éves

 

Sziasztok!

 

Farkas Eszternek hívnak, engedjétek meg hogy pár szóban jellemezzem a Karrier Trainer iroda munkáját. Kozmetikus vagyok, több mint húsz éve dolgozom a szakmámban. Az élet sajnos úgy hozta, hogy a férjem másfél éve Ausztriában szakácsként dolgozik, így a családi életünk összetartása miatt döntenünk kellett. Azt a döntést hoztuk, hogy számomra is külföldön kellene kozmetikus állást találni, így többet lehet együtt a család. Ismerősön keresztül jutottam el a Karrier Trainer-hez. Átbeszéltük a terveket, lehetőségeket, átküldtem nekik a bizonyítványaimat, okleveleimet, valamint azok német fordításait.

 

Ők ezen anyagok felhasználásával, valamint a beszélgetések alapján megírták pályázati anyagomat. Nekem volt egy kikötésem, hogy elsősorban mely régiókban szeretnék dolgozni és a jövőben a családdal letelepedni. Ez sem jelentett problémát, abban maradtunk, hogy először ezekbe a régiókba küldik a pályázatomat, és ha esetleg innen nem jönne ajánlat, akkor küldik tovább a többire. Ez nekem nagyon tetszett így.

 

A férjemmel azt beszéltük meg, hogy ha nekem lesz biztos állásom, akkor ő felmond a jelenlegi munkahelyén és az én munkahelyemhez közel fogunk neki új munkát keresni. 2013.07.05-én indult a pályázatom, folyamatosan jöttek befelé a levelek. Az első ajánlat három nap múlva érkezett, utána még 23 db, így a pályázatom összesen 24 db munkaajánlatot tartalmazott. Az E-mail válaszokon kívül sok telefonos hívást is kaptam.

 

A szakmámból adódóan sok helyen kértek személyes bemutatkozást. A fiúk segítségével a legjobb ajánlatot biztosítók közül több helyen egyeztettem időpontot, majd egy kiutazás keretében elmentem a szóba jöhető szállodákba. A választásom egy éves állást biztosító hotelre esett, nem messze Innsbruck-tól. Remélem jól döntöttem, munkám augusztus 01.-én kezdődik. Köszönöm a Karrier Trainer munkáját, odafigyelését, az eddigiek alapján biztos vagyok benne, hogy bármikor számíthatok a segítségükre.

 

Farkas Eszter

Levelező felület

 

A pályázat alatt Eszternek 537 válaszlevele érkezett. Az első képen a munkaajánlatok láthatók kilistázva, a második képen pedig a beérkező levelek mappa egy része kicímkézve.