Gazdag Éva

Reggeliztető

Szobalány

47 Éves

 

Kedves Munkát Keresők!

 

Gazdag Éva vagyok és szeretném Önökkel – Veletek megosztani munkakeresésem történetét.
Pár éve érlelődött bennem az elhatározás, hogy az itthoni munkámat feladva, külföldön próbáljak szerencsét. Nyilván, mint a legtöbben, a jobb megélhetés reményében.

Mivel nekem itthon volt munkahelyem, ezért biztosra kellett mennem, hogy az elképzeléseimnek, nyelvtudásomnak megfelelő állást találjak. Ehhez kértem a Karrier Trainer csapatának, Attilának és Zoltánnak a segítségét, akikről egy ismerősöm révén szereztem tudomást.
Regisztráltam az oldalukra, ezt egy Skype-os beszélgetés követte, amelyben elmondták teljes részletességgel milyen lehetőségeim vannak. Miután felmérték a nyelvtudásomat, megbeszéltük, hogy milyen munkát javasolnak. Minden kérdésemre korrekt, egyenes választ kaptam.
A csomag kiválasztása után elküldtem az önéletrajzomat, amelyet kijavítottak, lefordítottak, és egy komplett pályázati anyagot állítottak össze.
Pályáztatásom 2013. november 11-én, délelőtt indult. Szinte azonnal jöttek a levelek, ajánlatok.
Egy-két napon belül meg is érkezett az a két állásajánlat, amit megfelelőnek tartottam. Nem egyszerű napok következtek, dönteni kellett, Attila és Zoltán határtalan türelemmel, rengeteg időt rám áldozva elmondták a véleményüket, megosztották velem a tapasztalataikat, elősegítve a jó döntés meghozatalát. De ezt nekem kellett megtennem.
Ez megtörtént, remélem jól választottam, december 10-én kezdem a munkát Ausztriában.
Szeretném megköszönni a Karrier Trainer munkáját, azt hogy segítettek megtenni az első lépést, ami mindig a legnehezebb, sőt sokszor egyedül lehetetlen. De velük megvalósítható!

Levelező felület

Képvágások Éva levelezéséből !

Kedves Munkakeresők, bátran ajánlom Mindenkinek a Karrier Trainer csapatát!