Kecskés István

Mosogató-Konyhai kisegítő

31 Éves

 

Minden Álláskeresőnek!

 

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam és elmondjam álláskeresésem folyamatát.
Kecskés Istvánnak hívnak. Sajnos én is, mint sokan mások munkahely keresési problémákkal küszködtem hosszú ideig Magyarországon. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Mivel Soproni vagyok, egyre többször találkoztam emberekkel az ismeretségi körömből, akik szerencsét próbáltak Ausztriában és be is jött nekik.

 

Eldöntöttem, hogy én is kint szeretnénk dolgozni korrekt fizetés és feltételek mellett. A Karrier Trainerrel egy hirdetésen keresztül találkoztam. Felvettem velük a kapcsolatot és az első beszélgetés alapján szimpatikusnak tűnt a hozzáállásuk. A sikeres nyelvi felmérés után kiválasztottuk a nekem megfelelő lehetséges munkaköröket. Nyelvtudásom és szakmai képzettségem kizárólag kisegítő munkakörre volt elegendő. Folyamatos kapcsolat tartás mellett a fiúk összeállították pályázati anyagomat, amivel június 24.-én egy hétfői napon elindítottam a pályáztatásomat.

 

Az első 3 napon már több ajánlat is érkezett, 27-én csütörtökön viszont telefonos ajánlatom érkezett Bécsből azonnali munkakezdéssel, amit elvállaltam. Péntek reggel munkába is álltam. Igazából mindenesnek vettek fel. Az elején minden rendben is volt, viszont a 2 hét próbaidő lejártakor kevés munkára hivatkozva felmondtak. Mivel maradt még nem felhasznált adatbázis mennyiségem, ismét felvettem a Karrier Trainerrel a kapcsolatot, és kértem pályázatom újraindítását július 22.-ével. Ismét több ajánlat érkezett. Július 25-én 9:15-kor jött egy ajánlat azonnali kezdéssel, melyet elfogadtam. 26-án pénteken utazom és szombaton 27-én reggel 7-kor kezdek. Most 430 km-re utazom, egy 4****-os hotelbe, mosogató,konyhai kisegítő munkakörben fogok dolgozni.
Köszönöm a fiúk lelkiismeretes munkáját és segítségét, valamint a gyors és sikeres álláskeresést. Lényegében mind a két alkalommal 1 héten belül munkába álltam, ami szinte hihetetlen.
A Karrier Trainer-t, azaz Zoltánt és Attilát mindenkinek csak ajánlani tudom.

 

Köszönöm

Kecskés István

 

Levelező felület

Kecskés István levelezési felületén az első képen 2013.06.26-án és 27.-én 3 ajánlat a nyári szezonra, valamint 1 ajánlat már a téli szezonra látható. A második képen az István által 2013.07.25-én elfogadott munkaajánlat és annak feltételei láthatóak.